Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Неочаквани рокади: Христо Димов напуска Централния съвет на ДПС и ще се бори за ПП АБВ
31 Август 2014
Човек от Централния съвет на ДПС ги напусна и ще се бори за ПП АБВ в Хасково, където е втори в листата след Емил Кало
Христо Димов, наричан в ДПС Фуад Фаредин Джафер, беше представител от Европа (на квотен принцип) в ръководството на ДПС.
"Възпитаник съм на Европа, член бях на ДПС, но съм българин, живея в България и не мога да си затворя очите пред националните каузи, които всеки българин трябва да защитава, особено на тези парламентарни избори. Ще дам всичко от себе си за победа на АБВ в Хасково!", каза на пресконференция Димов. "Уверен съм, че за да мога да реализирам идеите си, имам нуждата от съмишленици, вярващи силно в правото и свободата да изразяваш мнението си, да критикуваш и да бъдеш критикуван", беше категоричен най-новият член на АБВ. 
 
Димов членуваше в ДПС от 2009 г. до днес. "Българите от турски етнически произход трябва да търсят мястото си в тази партия, която е най-близка до тях като идеи, без оглед на етническа, религиозна и социална принадлежност. Смятам, че българското общество и политически живот са узряли до ниво, когато това вече трябва да случи“, коментира той. 

Кратка биография:
Христо Филипов Димов е роден на 30 октомври 1984 г. в Кърджали. 
Средното си образование е завършил в Хасково, като след завършването си заминава да изучава Приложна информатика - КСТ в Кралство Белгия, където остава 9 години и след обучението си работи в различни сфери като държавен служител - сектор администрация, бизнес консултант, управител на фирма, за кратко помирител към една от търговските камари в Антверпен, Белгия. В последното тримесечие на 2012 г., с цел пренасяне на добрия опит и натрупани знания се завръща в Родината. От юли 2013 г. работи като медиатор в център, който самият той открива Хасково. От началото на настоящата година преструктурира Центъра за медиация в Арбитражен съд, който председателства към момента. През настоящата година завършва поредното си образование "Стопанско управление" в Пловдив. Владее писмено и говоримо български, турски (майчин), холандски, английски и говоримо румънски език. Неженен.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.