Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЦИК заличи две от регистрираните партии за изборите
24 Август 2014
На 2 септември изтича срокът за регистрация на кандидатските листи от всички политически формации и инициативните комитети
Към момента остават регистрирани 18 партии и 7 коалиции, заяви в предаването „Неделя 150“ на БНР говорителят на ЦИК Александър Андреев.

След извършване на проверките от страна на ГРАО на подписките на партии и коалиции останаха две партии, които бяха заличени. Това е Българската комунистическа партия и Българската работническо-селска партия. Преди това на една партия беше отказана регистрация, а по отношение на Българската комунистическа партия беше подадено заявление от г-н Захариев, който е лице, което не я представлява, и беше оставено неговото заявление.

В понеделник изтича срокът за регистрация на Инициативните комитети в РИК-овете. Те могат да излъчат кандидатурата на независим кандидат, като представят необходимите документи. На 2 септември изтича срокът за регистрация на кандидатските листи от всички политически формации и инициативните комитети за всеки отделен район, посочи Андреев.

ЦИК предвижда в разяснителната кампания да се направят материали, които да са насочени към българите в чужбина, за да могат те в необходимите срокове евентуално да подадат заявление за откриване на секции и съответно как следва да гласуват в изборния ден. Сънародниците ни зад граница вече могат подават заявления по електронен път на страницата на ЦИК. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

thuban
25 Aug, 2014 | 02:09

za deputati sa---kostadin kostadinov, angel slavchev i oktai enimehmedov

муспи
25 Aug, 2014 | 01:22

Началото на 21 век преминава в борба между два Велики царя - Станишефф Безсребърникът и Бойко Деликатния! Те ще останат в историята с парадокса, че са биле от една партия а са театралничили като врагове. Това народът си го знаел но се правил че не го вижда, за да си остане като холивудско щоу което минава и отминава. Че те се редували във власта така акуратно, че хората понякога казвали на Бойко Борисофф Безсребърника, а на Станишефф кой знае защо Гей. А тези царе са биле само върховете на айсберга който минавал върху България, че на мястото й да има съвсем друга държава, заселена с диваци сред които евреите като самородно злато в реката да обработват баламата Европа. Това с комфорт им се отдавало до 17 - 18 година, когато духнал вятър в обратна посока. Първото което смутило царете ортаци било че десятките хиляди сподвижници като един завикали - край на диктатурата! да живее свободата! Който бил умен, а и имал възможност се измъкнал - останалите, по скромни изчисления над сто хиляди потънали във възтановените лагери Белене и Слънчев бряг. Народът също викал - смърт на диктатурата и да живее свободата, а децата от училищата - училища без цигани и турци, ги водели през лятната ваканция на патриотично посещение на тези лагери, за да замерят с камъни и фунийки с топлийки тези царе и иждивенците им.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.