Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лиляна Павлова: Ако ГЕРБ спечели изборите, премиерът трябва да е Борисов
24 Август 2014
Убедена съм, че това е мнението, както на колегите ми от ГЕРБ, така и на всички наши членове и симпатизанти
Никога не съм изричала в ефира на БНР изречението, че "ГЕРБ може да управлява с друг премиер, а не с Бойко Борисов". Това се казва в позиция на Лиляна Павлова.

Ето пълния текст на нейната позиция:

"Публикуваното заглавие и началото на въпросната новина на сайта на Българското национално радио са категорична и грозна манипулация и интерпретация на автора на този материал. Тенденциозно е изкривено тълкуванието на водения разговор в предаването "Неделя 150" по Българското национално радио, в което участвах днес. Направеното заключение, от което е формирано заглавието на въпросната новина, е напълно извадено от контекста и категорично заявявам, че не съм изричала подобна фраза.

Лично аз многократно съм заявявала и стоя твърдо на позицията, че ако ГЕРБ спечели изборите, най-правилният и логичен човек, който трябва да бъде премиер, е лидерът на нашата партия Бойко Борисов. Убедена съм, че това е мнението, както на колегите ми от ГЕРБ, така и на всички наши членове и симпатизанти.

Призовавам Българското национално радио и останалите медии в началото на предизборната кампания да не изкривяват и да не поднасят манипулативно информации в своите новини. Очаквам българските медии да спазват стриктно принципите на Етичния кодекс, който са приели. Редно е, ако някой е сбъркал, да се коригира и да се извини", заявява Павлова. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.