Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Стабилизирано е състоянието на жената, пострадала при пропадането на асансьор
20 Август 2014

Лекарите от болница "Света Анна" в София продължават да се борят за живота на 41-годишната жена, която пострада вчера след пропадане на асансьор. Състоянието на жената е стабилизирано, каза пред "Хоризонт" изпълнителният директор на болница доктор Димитър Димитров. По думите му все още обаче има опасност за живота й.

Пациентката изкара спокойно нощта след проведените тежки коремни операции през вчерашния ден. Хемодинамично е стабилна, все още е в медикаментозна кома, тъй като състоянието й, а и това е вид лечение, е да успокоим малко мозъчните и белодробните отоци. Ще се проведе консилиум между неврохирурзите и ортопедите, заедно с екипа на реаниматорите. На него ще присъстват и близките на пациентката, които вече няколко пъти бяха при нас, за да се обсъди втората и третата операция, а именно стабилизацията на счупените прешлени, тъй като има опасност, ако не се извърши тази интервенция, да се получат по тежки травми. Предстои и операция на глезена, обясни д-р Димитров.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.