Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Обраха златарски щанд в центъра на Благоевград
20 Август 2014
Според различни източници, откраднати са около 2 кг златни, 3 кг сребърни накити и пари на обща стойност десетки хиляди левове

Дързък грабеж на бижута от щанд в центъра на Благоевград е извършен тази нощ. Неизвестни на този етап са обрали щанд за продажба, поправка и изработка на златна и сребърна бижутерия на ул. "Пере Тошев" в центъра на Благоевград. Той се намира в дъното на магазин за хавлиени изделия.

Крадците са проникнали в ателието през съседния магазин за дрехи, разбивайки стена и заглушавайки сигнално-охранителната техника. "Откраднати са златни, сребърни бижута и пари, установява се количеството на откраднатото, работата по случая продължава", каза говорителят на ОД на МВР Йорданка Шаркова. Според нея не е известен часът на обира, по случая е образувано досъдебно производство. Обирът е констатиран е тази сутрин, когато магазинът отворил.

След направения оглед от криминалисти, магазинът отново отвори към 13 часа. Според различни източници, откраднати са около 2 кг златни, 3 кг сребърни накити и пари на обща стойност десетки хиляди левове./БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.