Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
И днес ще има превалявания с гръмотевици
1 Август 2014
Максималните температури ще са между 25°-33°

Днес над Западна и Централна България отново ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места ще има валежи и гръмотевици. Над Източна времето ще се задържи предимно слънчево и горещо. Там ще има временни увеличения на облачността по-значителни над югоизточните райони. Максималните температури ще са от 25° на места в Западна, до 32-33° в Източна България. В София – около 25°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Временно увеличение на облачността ще има по южното крайбрежие, където е възможно съвсем слабо да превали. Ще духа умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са 28°-30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето до обяд ще бъде 2 бала, а след обяд ще се усили до 3 бала.

Над масивите в Западна и Централна България отново ще се развива купесто-дъждовна облачност с краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Ще духа умерен източен вятър, по върховете временно и силен от югоизток. Максимална температура на 1200 м.н.в около 21°, на 2000 метра - около 14°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.