Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Местан увери Миков в градивна нагласа на ДПС
28 Юли 2014

Поздравявам ви с избирането за председател на БСП и ви желая непоколебимост в отговорната мисия да работите с авторитет и политическа авангардност.

Това пише в писмо до новоизбрания лидер на БСП Михаил Миков председателят на ДПС Лютви Местан, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Няма да спестя поздрав и заради спечеленото от Вас лидерство след оспорвана надпревара между знакови за БСП лица. Ценя спечеления от Вас избор. В него различавам силата на собствената Ви политическа и парламентарна аура на опитен политик с европейска комуникативност и категорична самостойност.

Във вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското бъдеще на България, пише Местан.

Преди да завърша с полагащото ви се уважение, ви уверявам в градивната нагласа – лична и на ДПС – да влагаме политическата си себестойност за националните приоритети, през които да преведем България през реформите за висок стандарт на гражданите и за стабилна демокрация в държавата, уверява председателят на движението. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.