Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Михаил Миков оглави БСП
27 Юли 2014
За Драгомир Стойнев са гласували 333 делегати, за Михаил Миков - 377
48-ият конгрес на БСП избра за лидер на партията Михаил Миков. 762 делегати гласуваха на втория тур за избор на председател на БСП. За Драгомир Стойнев са гласували 333 делегати, за Михаил Миков - 377. Недействителните бюлетини са 16, действителните – 710.

Благодаря на всички симпатизанти, които в тежките 25 г. бяха с БСП. Благодаря на вас като членове на Върховния орган – Конгресът на партията за това, че вие отговорно изпълнихте вашия дълг. Благодаря на всички кандидати, които участваха честно и мислейки преди всичко за партията в тази надпревара, защото това е състезание за партията, а не за кандидатите, заяви Миков.

Ще бъде трудно, но заедно с вас, с тези, които подкрепиха мен и другите кандидати, ще стигнем до резултат достоен за 120-годишната партия, за партията, която най-искрено и автентично защитава интересите на мнозинството български граждани. Защото България има право на друго бъдеще, защото еднодневните политици не могат да бъдат тенденция в новата политическа история на България. Защото БСП като най-голямата, заслужава да бъде и най-силната партия, водеща България в 21 век. Благодаря – заедно напред, каза Миков. Той благодари и на бившия вече лидер на БСП Сергей Станишев. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

gosho bojanski
27 Jul, 2014 | 23:12

tia delegati sa oligofreni. kak moje hronichen alkoholik da zastane nachelo na te mislili li sa kato sa glasuvali. naistina bsp trebva da se samorazpusne.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.