Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Йовчев: Оставям МВР в по-добро състояние
24 Юли 2014

Ще оцените много от нещата, които това правителство направи, но по-късно. Това заяви вътрешният министър в оставка Цветлин Йовчев, веднага след като влезе в сградата на НС.

Оставям МВР в по-добро състояние от това, в което беше, но има още много какво да се направи. Но, за много от нещата има ясни програми организации, работни групи. Надявам се наистина, който дойде след мен да бъде по-успешен министър, подчерта Йовчев. Той обясни, че няма да дава отчет на дейността си от трибуната. А дали ще поеме отговорност за скандала с назначението на Делян Пеевски, той отговори, че не знае по какъв начин го свързват с назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Относно скандала с КТБ Йовчев запита: бихте ли обяснили какво общо има правителството с този скандал, наслушах се на всякакви медийни манипулации. В тази криза, която се разрази, правителството в рамките на правомощията си, направи всичко възможно. Премиерът и финансовият министър положиха огромно усилия, бяха готови да направят и компромиси, включително и с неща, които не бяха убедени, че трябва да стават, като актуализация на бюджета само и само да бъдат предприети мерките в правилната посока.

Той обясни, че е дошъл за гласуване оставката на правителството. Надявам се процедурата да стане максимално бързо. Йовчев обясни, че няма да се занимава повече с политика. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.