Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Жълт код в цялата страна за валежи и бури
23 Юли 2014
Максималните температури ще са от 24-25° в западните райони до 31-32° в Източна България

Жълт код е обявен за днес в цялата страна заради гръмотевични бури и интензивни валежи. Във всички области на страната ще има краткотрайни интензивни валежи, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Има условия за градушки.

На много места в Западна и Централна България, а по-късно през деня и през нощта срещу четвъртък и в Източна ще има краткотрайни валежи с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Ще има и градушки. В Източна България ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са от 24-25° в западните райони до 31-32° в Източна България. За София около 24°.

Над планините ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Вятърът ще е от югоизток - до умерен. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 метра около 12°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, но по-късно през деня и през нощта срещу четвъртък на места там ще превали и прегърми. Вятърът ще е от изток, след обяд до умерен. Максималните температури ще бъдат около 26°-29°, а температурата на морската вода е 24°на север и 26° на юг. Вълнението на морето сутринта ще е 1 бал, но през деня ще се усили до 3 бала.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.