Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Цялото ръководство на "Атака" - кандидати за евродепутати
22 Април 2014
Водач е Волен Сидеров, следват го депутатите Десислав Чуколов, Магдалена Ташева, Станислав Станилов и Павел Шопов

Цялото ръководство на "Атака" е в листата на партията за европейските избори. Водач е Волен Сидеров, следват го депутатите Десислав Чуколов, Магдалена Ташева, Станислав Станилов и Павел Шопов.

"Атака" регистрира днес кандидатите си за евроизборите в ЦИК, предаде БНР.

Волен Сидеров заяви, че предстоящият евровот се очертава като лидерска битка. По думите му кампанията трябва да акцентира върху необходимостта от съществуването на Европейския съюз и да се проведе сериозен дебат за европейските ценности:

За това какво ще представлява Евросъюзът, ще го има ли, ще го няма ли и трябва ли да се преустрои, както ние смятаме, трябва ли да се откъсне от американско влияние, всички тези теми трябва да присъстват в дебатите. Засега  виждам обаче  липса на дебати и бягане от дискусия. Надявам се, че няма да се изпокрият, каня ги, за да дискутираме каква трябва да бъде позицията на България, какво трябва да искаме от Евросъюза, какво трябва да не искаме, например гей бракове, кръвосмешение ние не искаме. Двойни стандарти не искаме, намалени субсидии не искаме. Искаме енергийните ни проекти да стават, а не да бъдат спирани от Евросъюза, както сега се правят опити за "Южен поток", каза Сидеров.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Ели
22 Apr, 2014 | 19:04

Ами, то май на тях това им е елктората:)


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.