Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Руски дипломат пострада при катастрофа край Русе
17 Април 2014

Генералният консул на Русия в Русе Владимир Климанов пострада при катастрофа на пътя Русе-Разград. При инцидента са ранени шофьорът му и жената, която е управлявала другия автомобил, който е участвал в произшествието.

Катастрофата е станала около 14 ч край разклона за село Щръклево. Лек автомобил "Нисан" е предприел обратен завой на забранен участък, тъй като е изпуснал разклона. В същото време в посока Русе се е движил дипломатическият автомобил на руското консулство, който се е ударил в маневриращата кола. При сблъсъка дипломатическият "Мерцедес" е излетял към банкета, където в момента е бил спрял джип. Шофьорът му е отбил, за да говори по мобилния си телефон. При катастрофата са пострадали Климанов, който е ударил главата си, и шофьорът му с леки травми. С рана на главата е и шофьорката на "Нисан"-а. Тримата са откарани с линейки на "Спешна помощ" за преглед в болницата, няма опасност за живота им. Причините за инцидента се изясняват. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.