Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сотир Цацаров: Няма да оспорваме изборните резултати
16 Май 2013

Ако трябва да взема решение, а аз съм го взел, прокуратурата никога няма да се възползва от правомощията си да оспорва изборните резултати. Това каза пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров, предаде Агенция „Фокус”. На въпрос - дали би сезирал Конституционния съд във връзка с касиране на изборите, той отговори, че прокуратурата няма да го направи.

„Случаят в Костинброд не трябва да се използва за тези цели. Имаме категорични доказателства, че тези бюлетини не са напускали печатницата, ние сме предотвратили напускането им”, обясни Цацаров.

По отношение на изказването на Цветан Цветанов, че ще подаде оставката си в деня, когато положи клетва като народен представител, Цацаров коментира: „Процедурата е такава – първо се внася искане, после отказ, не можеш да влезеш и да кажеш - аз се отказвам от имунитета си. Щом е направил такова предложение, ще се откаже от имунитета си според съответните правила в Народното събрание”.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.