Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мост се срути във Владая
28 Май 2012
До края на деня военните ще поставят временен понтонен мост

Тази сутрин се е срутил мост във Владая, Софийско. Той е подкопан от река Владайска. В момента военни укрепват съоръжението. Едната част на моста е паднала, очаква се и другата да се срути. До края на деня военните ще поставят временен понтонен мост. Все още не е укрепено свлачището в района. Мостът свързва 10-20 къщи с 16 домакинства от махала във Владая. Хората имат за задача да преместят автомобилите си на друга улица във Владая.

Кметът на столицата Йорданка Фандъкова е на мястото на инцидента. Тя заяви, че вследствие на земетресението е поддал брега, а след това и дъждовете са допринесли за срутването на съоръжението. "За този мост проектът е готов. Във Владая работим в момента по 2 моста, които са разрушени вследствие на предишното голямо наводнение. Този мост е третият. За съжаление времето не ни чака. Има готовност да ни се предостави понтонен мост, за който специалистите ще кажат дали това е възможно в момента, за да може докато се изгради мостът да има достъп до тези къщи", съобщи още Фандъкова. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

чичо Кирчо
29 May, 2012 | 08:42

Питам къде е тук тук новината ,с която занимавате целия български народ ,Вие че и телевизията?
Една бара съборила един нерегламентиран, нелегален мост.Жителите неможели с колите да достигнат до домовете си?!
Такава гледка има на дестки места в страната ,но Владая ни е близко и от това става новина.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.