Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2021
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Не така, моето момиче, тепърва има да те щипят!
29 Септември 2010
Така Петър Курумбашев коментира в НС думите на премиера от вчера, че ако в държавата имало стачка той щял да си подаде оставката

Не така, моето момиче, тепърва има да те щипят!- така депутатът от БСП Петър Курумбашев коментира в НС думите на премиера от вчера, че ако в държавата имало стачка той щял да си подаде оставката.

"Какъв голям мъж, а пък плаче!", бе реакцията на народния представител. Курумбашев изреди европейските страни, в които напоследък има стачки и протести и запита дали техните премиери ще си подадат оставките по аналогия на заканата на Бойко Борисов. Българският народ избра премиера, за да управлява, а не да бяга при първата по-сериозна ситуация, каза Курумбашев. Ако г-н Борисов в най-скоро време не уволни г-жа Борисова, тя ще го уволни него, накратко обобщи позицията си той към проблемите в здравеопазването. Вотът на недоверие към правителството ще бъде внесен до края на седмицата, вероятно в петък, съобщи Курумбашев.

Според парламентарните правила би трябвало да бъде разгледан в НС следващата седмица, поясни той. Имаше една реплика на премиера, че управляващите нямало да участват в дебата, ако има вот на недоверие - искам да чуя ще участват ли в дискусиите?, запита в края на изявлението си депутатът. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Иван
30 Sep, 2010 | 10:13

и едния и другия да ги хванеш и да ги тикнеш на едно място, където ще станат момиченца


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2021 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.