Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Докладът вече е публичен
27 Октомври 2009
В 26 страници се обръща специално внимание на опитите да се създаде паралелна власт в държавата

Секретният доклад на ДАНС, който от няколко седмици е централна тема на основните политически сили и държавни институции вече може да се прочете в интернет.

Докладът съдържа 26 страници. Преди два дни министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че бившият служител на ДАНС Алексей Петров му е предал доклада. Според Борисов той е бил неправомерно изнесен от Министерския съвет от бившия премиер Сергей Станишев. В доклада се обръща специално внимание на опитите да се създаде паралелна власт за управление на държавата.

Секретният доклад, който вече е публичен, може да се намери на няколко адреса - ето един от тях.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

от Шопа продължение
28 Oct, 2009 | 00:43

Следващата стъпка е да поканят в “университето в Симеоново“ преподаватели и инструктори от ФБР, ЦРУ, МИ-5 и 6, МОСАД, за да учат новото поколение БГ полицаи, разузнавачи и контраразузнавачи.

От Шопа
27 Oct, 2009 | 23:54

Странно е, че никой не вижда простото решение за МВР, ДАНС и РУМНО ! Достатъчно е да се видят “специалистите“, които говорят пред ТВ, радиата и вестниците. Всички са дядки на 60 години и повече, с мутри, на които пише КГБ и ДС, да не говорим за сенилността, от който вече страдат. Те отдавна трябваше да бъдат пенсионирани, а на тяхно място да се назначат квалифицирани 25 – 40 годишни служители, задължително завършили специалните школи в САЩ, Германия, Франция и т.н, а не “унивеситето в Симеоново“. Никакви “синчета, дъщерички, племенници –чки, шурейчета и др“., защото са “наши хора“ в службите. Така доста бързо ще се решат проблемите на вътрешната сигурност.

KNJZA
27 Oct, 2009 | 16:01

Директно на въпроса:ТОВА НЕ Е СЕКРЕТЕН ДОКЛАД А КАФЕДЖИЙСКИ ПРИКАЗКИ ОТ ЗОНАТА НА ЗДРАЧА,ИЗВОДА Е ЧЕ,ТЕЗИ ХОРА НЯМЯТ НИЩО ОБЩО С СИГУРНОСТА НА ДЪРЖАВАТА,СРАМ И ПОЗОР ,ЧЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЙ И ЧИНОВЕ,ЗАТОВА ,ЧЕ СА ЧЛЕНОВЕ НА БКП-БСП И ЧЕ ОТ СЕПТЕМВРИ 1944 г.-ДО ТОЗИ МОМЕНТ,ВЕЧЕ 65 ГОДИНИ, С НАС ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗПОРЕЖДАТ НЕ-КОМПЕТЕНТНИ КОМУНЕСТЕЧЕСКИ БАНДИТИ,СРАМ И ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВАТА НИ:ЗАТОВА РАЗГРОМИХТЕ КЛУБОВЕТЕ НА РЕПРЕСИРАНИТЕ И ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ КОМУНИЗЪМА И ТЕХНИТЕ ПОДМИТКИ ОТ ОФ-БЗНС И КОЛКОТО И ДА НЕ СА ЗАВЪЛШВЕЛИ УЧИЛИЩАТА ЗА МИЛИЦИОНЕРСКО ОБОЧЕНИЕ НЯМАШЕ ДА КРАДЪТ ТОЛКОВА МНОГО,ДА ПОКВАРЯВАТ ОБКРАЖЕНИЕТО СИ И Т.Н.И ДА СЕ СМЕЯТ ДЕЦАТА ИМ НАД ТЕЗИ ПИСАНИЯ-СЪЧИНЕНИЯ,ОБЯВЕН ЗА СЕКРЕТЕН ДОКЛАД ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ,ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ ТОВА ЗВЕНО ЗА ЧАСТНО КЛЮКАРСТВАНИЯ-РАЗУЗНАВАНИ,СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ ДА ТЪРПИ И ПЛАЩА НА ХОРА ДА НИ ОТВЛИЧАТ,НАСИЛВАТ,УБИВАТ,ЛЪЖАТ,И Т.Н.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.