Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Джъстин Бийбър притесни феновете си
11 Март 2019
Чувствам се откъснат и странен... Винаги се възстановявам, затова не се притеснявам
Певецът Джъстин Бийбър притесни феновете си, като призна, че напоследък му е трудно, само няколко седмици след като отложи сватбеното тържество с Хейли Болдуин, за да се справи с психичните си проблеми, съобщи Метро.

Емоционалното съобщение на певеца в Инстаграм е придружено от снимка с Кание Уест и мениджъра му Скутър Браун."Само искам да ви държа в течение с надежда, че се вълнувате от това, което преживявам. Доста ми е трудно", написа Бийбър.

"Чувствам се откъснат и странен... Винаги се възстановявам, затова не се притеснявам, но ми се прииска да се обърна към вас, за да се молите за мен", продължава Бийбър.Феновете на 25-годишния певец веднага му изпратиха послания в подкрепа.

Няколко часа преди да сподели проблемите си, Джъстин Бийбър качи в Инстаграм снимки на Хейли, която си играе с кучето им.Джъстин Бийбър се лекува от депресия, пише в. "Мейл он сънди".

Макар и той да не се чувства добре, съпругата му няма нищо общо с проблемите му. Той се радва, че се е оженил за нея, а тя проявява разбиране, твърдят негови близки.За певеца се грижат професионалисти.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.