Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кралица Елизабет 7 години ходи с едни и същи обувки
30 Септември 2018
Не случайно тя често укорява Меган Маркъл заради големите й пазари. Височайшата особа просто не разбира излишните харчове за такива неща
Кралица Елизабет вечно е засичана с едни и същи обувки на различни мероприятия. След толкова години обаче тайната защо тя не ги сменя, падна. Оказва се, че кралската особа ходи между 5 и 7 години с едни и същи обувки. Сензационното разкритие бе направено от Дейвид Хиат, който е шеф на обувната компания, която се грижи са нуждите на Елизабет II, пише Блиц. По думите му, тя носи едни и същи обувки в продължeние на години.

Не случайно тя често укорява Меган Маркъл заради големите й пазари. Височайшата особа просто не разбира излишните харчове за такива неща - това е и причината да сменя обувките си толкова рядко.92 годишната жена държи на няколко неща, що се отнася до обувките й. Те трябва да са удобни и просто. Докато е била млада Елизабет се е глезила с много и най-различни токчета, но към днешна дата предпочита обувки с нисък ток - не повече от 5 сантиметра. В двореца наричат този модел „работнички", защото Елизабет II ги използва по време на пътувания и излети.

Обувките са много скъпи и струват по около 1000 паунда.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.