Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Братът на Меган Маркъл помоли принц Хари да не се жени за сестра му
3 Май 2018
Нейният полубрат, все още не е преглътнал, че не е бил сред поканените на сватбата й
Вече нищо не върви в семейството на Меган Маркъл. Томас, нейният полубрат, все още не е преглътнал, че не е бил сред поканените на сватбата й. След което изпрати отворено писмо до принц Хари, като го молеше да отмени всичко! 

На 19 май принц Хари и Меган Маркъл ще кажат "да" в параклиса "Свети Георги" в замъка Уиндзор. Сватба, която кралското семейство на Англия вече е подготвило до най-малка подробност, от големия прием до каляската, за да поздрави множеството. И ако бившата актриса от поредицата "Костюми" и малкият брат на принц Уилям са поканили 1200 избрани гости от цяла Великобритания, невероятната булка не покани своя полубрат, 51-годишният Томас Маркъл младши. Неотдавна пред "Дейли мейл" Томас изрече всички лоши неща, които мислеше за своята полусестра. 

"Може би нейното американско семейство, каквото и да е то, е източник на неудобство за нея. Аз не съм огорчен, просто съм разочарован. Това е болезнено, като се има предвид, че по едно време сме били толкова близки", каза той. Миналата година Саманта, полусестрата на Меган Маркъл, я описва като "принцеса за възмущение". Голямото семейно напрежение не се очаква в скоро време да изчезне, тъй като най-очакваната сватба на годината предстои скоро. 

Все още раздразнен, че няма да присъства на церемонията, Томас Маркъл младши отиде още по-далеч, като изпрати отворено писмо до принц Хари, за да го моли да отмени сватбата си с неговата полусестра. Историята разказана в две страници и публикувана в "In Touch" показва, че полубратът на актрисата все още е язвителен. "Не е много късно, Меган Маркъл определено не е подходящата жена за теб. Колкото повече време минава, толкова по-ясно е, че това е най-голямата грешка в историята на кралските сватби. Не разбирам защо не виждате истинската Меган, която сега вижда целият свят", пише той, уверявайки, че бъдещата булка се опитва да играе ролята на принцеса, като застаряваща холивудска актриса". 

Томас Маркъл младши продължава своето убийствено писмо, в което разкрива, че техният баща е изоставен и унищожен от дълговете, след като й е помогнал да стане актриса. Една финансова жертва, която той все още плаща днес, защото все още се нуждае. "Когато дойде време да я върне, тя забрави баща си, сякаш никога не го е познавала", твърди Томас Маркъл младши и призовава "Мег покажи истинското си лице". 

След като определи полусестра си, като "безчувствена, повърхностна и арогантна" заради успеха й в Холивуд, който й "завъртял главата", Томас Маркъл младши предупреждава принц Хари, че ще го "заблуди" и ще направи всичко да се добере до наследството на кралското семейство. "Целият свят гледа, че Мег взема лоши решения и прави лош избор, не е късно Хари", казва полубратът на бъдещата булка. 
"Меган все още е моя сестра. Тя е от моето семейство. [...] Семейството е на първо място. Трябваше да помислите, че една кралска сватба ще събере заедно едно разкъсано семейство, но предполагам, че сме далечно семейство на Мег ", казва в заключение Томас Маркъл младши, който за последен път видял Мегън Маркъл преди седем години, по време на погребението на баба им Дорис. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.