Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Холивудската актриса осъди "жълто" издание за $ 3,6 млн
13 Септември 2017
Публикациите са накърнили репутацията на Ребъл Уилсън и са ѝ коствали роли в холивудски продукции

Австралийски съд присъди обезщетение от 3,6 милиона щатски долара на холивудската актриса Ребъл Уилсън, след като тя спечели делото за клевета срещу издателството "Бауър мeдиа", съобщиха световните информационни агенции.

Уилсън спечели делото срещу издателството през юни. Тя твърдеше, че оклеветяващи я публикации в светски издания на "Бауър мeдиа" са накърнили репутацията ѝ и са ѝ коствали роли в холивудски продукции. Затова и определената от съда сума е толкова голяма.

Според въпросните публикации от 2015 г. в списания като "Уманс дей", австралийските "Уиминс уикли" и "ОКей", Ребъл Уилсън е излъгала за истинското си име, възрастта си, детските си години. В тях се твърдеше също, че актрисата си е съчинявала истории, за да пробие в Холивуд. По време на процеса Уилсън заяви, че медийните клевети са очернили имиджа ѝ и са ѝ стрували роли в продукции като "Кунг-фу панда 3" и "Тролчета".

Родената в Сидни, Австралия, Ребъл Уилсън проби в Холивуд с ролята си в комедията "Шаферки" (2011). Тя е известна и с участието си в поредицата "Перфектният ритъм".


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

ФЕН
14 Sep, 2017 | 20:44

Тая крава ли е актриса


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.