Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Силвестър Сталоун: В България можеш да намериш безжичен интернет и в гора, заобиколен от вълци
15 Август 2017
В България може да намериш безжичен интернет в гора, където си заобиколен от вълци, но не можеш да откриеш такъв в Санта Кларита, Калифорния, каза актьорът
Холивудската звезда Силвестър Сталоун се оплака във видео от безжичния интернет в Санта Кларита, Калифорния, сравнявайки го с доброто покритие в България, съобщава КРОСС.

„Много е иронично, че в България може да намериш безжичен интернет в гора, където си заобиколен от вълци, но не можеш да откриеш такъв в Санта Кларита", каза актьорът, който е в Калифорния за снимките на хитовия сериал This Is Us.

"Това е една от най-големите мистерии в живота ми. Можем да стигнем до всички краища на Вселената, а е толкова трудно да откриеш добро покритие", оплака се Слай в текст към публикуваното видео.

Сталоун няколко пъти е снимал у нас, включително част от екшън поредицата „Непобедимите". В момента той е в калифорнийския град Санта Кларита, където са снимките на втория сезон на телевизионната поредица This Is Us.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Иван
15 Aug, 2017 | 18:55

Ами да дойде да живее в България тогава :)


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.