Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Британският премиер на корицата на модното списание "Воуг"
17 Януари 2017
Мей ще е първият британски лидер, появил се на корицата на американското списание. Досега само предшественичката й Маргарет Тачър е красяла страниците на модното списание, но в британския му вариант
Британският премиер Тереза Мей ще развива отношенията между Лондон и Вашингтон и извън сферата на политиката и дипломацията. Тя ще се появи на корицата на американската версия на модното списание "Воуг" през април. Тереза Мей е позирала пред обектива на известната американска фотографка Ани Лейбовиц в кабинета си в провинциалната резиденция "Чекърс". Заедно със снимките "Воуг" ще отпечата и интервю на британския премиер, потвърдиха от Даунинг Стрийт 10. 

Мей ще е първият британски лидер, появил се на корицата на американското списание. Досега само предшественичката й Маргарет Тачър е красяла страниците на модното списание, но в британския му вариант. 

Миналата година Мей получи доста критики относно скъпия си моден вкус, след като се появи с кожен панталон за близо 1000 лири. 

Стилистката на "Воуг" Лизи Зита обаче не вижда нищо лошо един политически лидер да е и модна икона. 

Защо да не може да позира за списание "Воуг" и да си върши безупречно работата като премиер? Не виждам никакъв конфликт на интереси. Освен това тя носи моделите на фантастични британски дизайнери и трябва да продължи да го прави, защото модната индустрия съставлява 26 милиарда паунда от брутния вътрешен продукт на страната. 

Мей е известна и със слабостта си към ексцентричните обувки, а на въпрос каква луксозна вещ би взела на необитаем остров, отговаря: доживотен абонамент за "Воуг".


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.