Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ceca остава с фамилията Величкович заради българската публика
28 Октомври 2016
Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни на живо най-големите си хитове, е на 17 март 2017 г.
Мегазвездата на Балканите СЕСА, която ще зарадва всички свои фенове у нас с нов впечатляващ концерт на 17 март в зала „Арена Армеец“, лично пожела да отправи емоционален поздрав към българските си почитатели. В специално видео певицата се обръща към родната публика с покана отново да се забавляват заедно на забележителното шоу в София, което подготвя звездата.

„Скъпи мои, искам специално да ви поканя на моя концерт на 17 март в Арена Армеец. Винаги добре сме си прекарвали, винаги добре сме се забавлявали... и със сигурност и този път ще е така.“ – споделя примата. „Целувам ви и ви обичам! Ваша Цеца Ражнатович, не, за вас – Величкович.“ – с намигване и усмивка допълва за финал звездата.

След големия фурор и грандиозния концерт, който наскоро СЕСА изнесе в Лондон, иконата на балканската музика обясни, че сега цялото й внимание ще бъде насочено към предстоящото й шоу на 17 март у нас. Звездата обещава още много изненади, които несъмнено ще зарадват всички присъстващи в „Арена Армеец“.

Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни на живо най-големите си хитове, е на 17 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. С всеки закупен билет получавате подарък CD с новия албум на певицата „Autogram“.

Организатор на събитието е Moko Solution.

Ето Цялото послание на СЕСА към българските фенове:


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.