Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Scorpions пристигнаха в България
15 Декември 2013
Рок легендите се усмихнаха широко на чакащите ги в студа журналисти и бързо се отправиха с чакащите ги лимузини към хотела си

Минути преди 18:00 рок легендите от Scorpions излязоха от ВИП салонa на летище София, усмихнаха се широко на чакащите ги в студа журналисти и бързо се отправиха с чакащите ги лимузини към хотела си, предаде репортер на БГНЕС.

Те кацнаха около 17:22 с полет от Букурещ, където вчера вечерта зарадваха румънските си фенове със запомнящ се концерт. Автомобилите, марка BMW бяха щателно проверени от мениджъра на групата, който лично се увери, че те точно отговарят на изискванията на музикантите преди самите те се качат в тях. Въпреки минусовите температури в столицата верен фен на групата ги посрещна с развят български трибагреник и със звуците на собствените им хитове. Неделя вечер рок динозаврите ще прекарат в ресторант, предлагаш типично български ястия, а утре те за първи път ще влязат в зала Арена Армеец, за да се подготвят за концерта си. За хилядите си фенове тук музикантите са обещали грандиозно мултимедийно шоу с много хитове. Сред песните, които SCORPIONS се очаква да изсвирят в София са класики, като "Still Loving You", "Rock You Like a Hurricane" и "Wind Of Change", както и някои парчета от последния им албум Sting In The Tail.

Бандата ще забие утре точно в 20:00 часа, а входовете на залата ще бъдат отворени около 18:30ч. Очаква се хиляди фенове на групата да се запътят с автомобили към залата в делничния ден, за това освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард "Асен Йорданов" по време на концерта. От 19.00 до 22.00 часа ще бъде разрешен престоят и паркирането в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и "Площад на авиацията", с изключение на спирките на масов градски транспорт. Освен това от 18.00 до 23.00 часа всички превозни средства на масовия градски транспорт, движещи се по бул. "Цариградско шосе" над "Площад на авиацията" ще минават през "Площад на авиацията".

И утре ще се продават билети за концерта, които няма да са на по-висока цена, обещават организаторите. Все още се намират последни бройки седящи места /от допълнително пуснатите в продажба тази седмица/, има и билети в сектор "правостоящи". Билетите за концерта са с цена от 65 лв. до 100 лв. и се продават ексклузивно в мрежата на Eventim и в интернет на eventim.bg.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта /без право на седящо място/, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация /за Закрила на деца на обществени места/. Лица до 18 годишна възраст ще влизат с билет и пълнолетен придружител /притежаващ билет/, който трябва да представи също попълнена Декларация. Декларацията може да бъде изтеглена от сайта loudconcerts.com или да се получи на място на входа на залата. Важна информация за достъп до специалните места за хората с инвалидни колички и техните придружители е, че те ще имат директен и лесен достъп до тези места, влизайки през вход С0.

Концертът на Scorpions в София на 16 декември е част от актуалния им ROCK N` ROLL FOREVER TOUR, като шоуто им в България ще бъде последното в разписанието им, преди Коледните празници. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.