Факти, Анализи, Коментари
   9 Юни 2023
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кралското бебе се роди, момче е!
23 Юли 2013
Името на бебето обаче може да стане известно чак след няколко дни

Хрцогинята на Кеймбридж, Кейт, дари съпруга си - принц Уилям с момченце. Кралското бебе се роди в добро здраве в 16.24 часа лондонскто време /18.24 часа бълг. време/ в лондонската болница "Сейнт Мери", се казва в официално комюнике на британската кралска пресслужба. Детето, което тежи 3.8 кг. и майката са добре. Принц Уилям е присъствал на раждането, съобщават още от двореца. Кралица Елизабет Втора, съпругът й Единбургския херцог, Уелския принц и херцогинята на Корнуел, принц Хари и семейството на Кейт са информирани за щастливото събитие. Малко след обявяването на новината, черна кола с полицейски ескорт напусна болницата, а в нея пътуваше агент със съобщението, което да отнесе до кралицата в Бъкингамския дворец, както се изисква от протокола.

Съобщението, подписано от кралски лекари, указва часа на раждане на бебето, неговия пол, и се поставя да стои на спечиален триножник в Бъкингамския дворец - същия, който е използван при раждането на Уилям. Името на бебето обаче може да стане известно чак след няколко дни. Нетърпеливите британци ще трябва да се примирят с това, припомняйки си, че за да научат името на принц Уилям е била нужна една седмица, а на принц Чарлз - един месец. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.