Факти, Анализи, Коментари
   27 Януари 2023
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
БГ програмист участва на Мистър Европа в Монако
1 Февруари 2013
Мисис България Ани Иванова ще е съорганизатор на престижната церемония

Българинът Борислав Митрев бе избран да участва на престижния конкурс Мистър Европа, който ще се проведе в Монако. 24-годишният програмист бе избран след тежък кастинг от 100 претендента. Въпреки сериозната си професия, Борислав има голям опит в модата, дори е бил един от участниците в конкурса Мистър Менхът.

За първи път в историята на Монако ще се проведе Мистър Европа под ръководството и организацията на Missis Europ Union Ана Иванова и SB-Events - най-голямата компания в Швейцария за събития.

След подписан договор Ана Иванова получава ексклузивните права да организира конкурса в Monaco, Swiss, Luxsemburg, Germanу и България. Бившата собственичка на конкурса Мистър Франция и настояща на Мистър Европа Rachel Quesneya е избрала за финална дата на церемонията 18 май, когато ще се проведе и Формула 1 в Монако.

Официално конкурса стартира на 12 януари от Женева, ще има кръгове в Цюрих, Сан Ремо и Кан. Ще участват 22-ма представители от цял свят.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.