Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мария - Сексбомба на годината, Благо и Христина - най-секси двойка
31 Януари 2013
Антония Петрова стана най-секси Мис, Тризначките риалити звезди

Мария е новата Сексбомба на 2013-та. Това реши журито на най-сексапилната церемония през годината. Изкусителната фолк-певица не успя да присъства, но нейн представител обясни, че е в чужбина с любимия си. Мария отвя конкуренцията в лицата на Алисия, Златка Димитрова, Андреа и Миленита.

На сцената в Планет клуб обявиха за Най-секси двойка Благой Георгиев и бременната му приятелка Христина. Играчът на Терек изрази специални благодарности по телефона. Представители на медиите, които бяха в журито решиха лентата Най-секси Мис да се даде на Антония Петрова, като посланик на българската красота извън граници, с подкрепа и радост за спечелената титла Мисис Русия. Най-секси блондинка стана скандално известната като новото гадже на Багата Гентиана Халити, която излезе на сцената без сутиен и разтуптя мъжките сърца. В контра номинацията Най-секси брюнетка бе избрана Лили Ангелова позната от Биг Брадър. Лентата на красивата пловдичанка бе връчена от ценителя на женската красота Христо Сираков. Бившата му приятелка Дарина Гиздова пък взе наградата за Най-секси модел.

Други риалити героини станаха Най-секси риалити звезда, като едва успяха да си поделят лентата - това са Вяра, Надежда, Любов. В типичното си чувство за хумор Тризначките казаха,че в Годината на кокошката няма да се изказват на микрофона.

В спорта също има много секси жени и това го доказа победителката в тази категория. Шампионката ни по лека атлетика Мерелин Арно получи титлата Най-секси спортистка. За най-секси-водеща бе определена Нели Атанасова от Нова тв, Секси бизнесдама на годината е Ани Палашева от салон Бюти Банк, Най-секси плеймейтка стана чаровната Ирина Рашева, а закачливата награда Най-секси бюст, където се оценяваха само сантиметри отиде в ръцете на спасителката на Любен Дилов-син Алекс Йорданова.

Сексапилната церемония в Планет клуб бе брилянтно дирижирана от водещата Нина Никол, която грееше в червена рокля на Мануел Мота (Брайдъл фешън), тя изненада гостите и с нестандартна прическа с пера.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.