Факти, Анализи, Коментари
   6 Февруари 2023
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Късното шоу “Денис и приятели” търси най-секси момичето на България
30 Януари 2013
Победителката ще украси корицата на елитно мъжко списание

Започва най-красивата надпревара за награда в българския ефир. Като част от пролетния си сезон късното шоу на Денис Ризов ще заснеме атрактивното, щуро, забавно и секси риалити шоу “Най-секси момиче в България”. Ще видим как няколко от нашитемомичета-скаути обикалят осем града във всяка част на страната, за да открият най-сексапилните жени, независимо от тяхната възраст, занимание и амбиции.В търсенето ще се включат всички момичета на “Денис и приятели”, а специално от САЩ пристига и любимата ни Кристъл Ролинс, която вече прекара два месеца в шоуто.

Търсенето на най-секси момичето на България ще продължи със серия невероятни изпитания, които гарантират на зрителитезнойдори в хладните пролетни нощи и които ще могат да гледат само в късното шоу “Денис и приятели” по БНТ1.

Победителката в това нестандартно състезание ще получи много награди и възможността да заснеме еротична фотосесия с екип от елитни фотографи, стилисти и гримьори, с която ще блесне на корицата на голямо мъжко списание. И разбирасе, ще я даватпотелевизията, и топочтивсякавечер.

Първият кръг на надпреварата ще се състои в два етапа през месеците февруари и март, като нашите момичета-скаути ще обиколят Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Велико Търново, Перник, Пловдив и София. Информация за точните дати ще бъде представена на сайта на предаването – www.denisandfriends.com, както и на официалната фейсбук страница – www.facebook.com/denisandfriends.

Кампанията стартира с най-горещото промо на сезона, което всички могат да гледат на:
http://www.youtube.com/watch?v=bXNc8bdRB2c&list=UUHBj4895rjNBrsPvkLrwWVQ&index=1
както и в сайта на “Денис и приятели” и официалната фейсбук страница.

Всички кандидатки, които смятат, че отговарят на критериите могат да пишат на casting@denisandfriends.com, къдетодаизпратят снимка и кратка информация за себе си.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

гошо
30 Jan, 2013 | 22:10

мн яко шоу


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.