Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Никол Кидман се отказва от ботокса
29 Януари 2013
Тя призна, че си е слагала инжекциите против бръчки, но вече ги е спряла и може отново да контролира изражението на лицето си

Никол Кидман се отказва от ботокса, защото иска да може да движи лицето си. Актрисата призна пред италианския в. "Република", че си е слагала инжекциите против бръчки, но вече ги е спряла и може отново да контролира изражението на лицето си, предаде БТА.

Сега Никол Кидман разчита за разкрасяване на здравословно хранене и много тренировки. Гримира се възможно най-малко, винаги слага слънцезащитен крем, не пуши. Избягва да се излага на слънце заради светлата си кожа.

В новия филм на Пак Чан-ук "Стоукър" Никол Кидман е в ролята на майка, която ревнува дъщеря си (Миа Уасиковска). Филмът е психологически хорър. Актрисата призна, че ролята е била трудна за нея, защото много обича децата.

"Голяма почитателка съм на Пак Чан-ук. Исках да работя с него и Миа, която е австралийка като мен. Преживяването беше невероятно. Играя майка, която мрази дъщеря си. Няма нищо по-различно от това, което съм аз в живота. За мен най-важното са децата ми" – каза Никол Кидман.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.