Факти, Анализи, Коментари
   30 Януари 2023
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Андреа в колекция на МК "Принцес"
21 Януари 2013
Говори се, че Андреа и Кубрат ще сключат брак през лятото на 2013-та г, а облечена в булченска рокля на "Принцес" блондинката направи генерална репетиция за най-важния ден в живота си

Андреа блести в булченски и официални рокли на МК "Принцес". Така феновете й могат да видят как изглежда една от най-актуалните фолк-певици в бяло. Преди време се заговори, че Андреа и Кубрат ще сключат брак през лятото на 2013-та година, а облечена в булченска рокля на "Принцес" блондинката направи генерална репетиция за най-важния ден в живота си.

"Свикнали сме да правим булките красиви, за да се чувстват като истински принцеси, когато звучи техният Менделсон", споделят дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова.

Родната модна къща е една от най-търсените и уважаваните в България. Дори на Руския бал на Евгени Минчев ще бъде показана новата абитуриентска колекция. Освен това паркетният лъв се е доверил и за цялостната организация на събитието на Events Decor Diamanti.

Новата колекция на модна къща "Принцес" може да се види в бутиците в София, Благоевград и Пловдив.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.