Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Черната Златка срещу Мария и Андреа на Сексбомбите
14 Януари 2013
Нощта на сексбомбите ще се проведена 30-ти януари

ВИП брадърката Златка Димитрова, която в момента се наслаждава на любовта си с Миро, влезе в пряка конкуренция с перлите на поп-фолка Андреа и Мария, след като и трите бяха номинирани от журналистите в категорията Сексбомба на годината, част от церемонията Нощта на сексбомбите, която ще се проведена 30-ти януари в Планет клуб-София.

Церемонията се отложи с месец, тъй като организаторката Нина Никол замина спешно за Дубай по работа, откъдето ще се прибере специално за събитието.

Припомняме, че другата най-желана плеймейтка Златка Райкова стана Сексбомба на годината в предишното издание на най-горещото събитие през годината.

Гласуването за номинации продължава, като за сега са ясни двойките в лицето на Андреа и Кубрат, Благой Георгиев и Христина, победителят от ББ Лестър и Радис. Засега в категорията Най-секси Мис са новата Мисис Русия Антония Петрова, актуалната Плеймейтка Силвия Бахати и актуалната Мис България Габриела Василева. В класацията за най-секси блондинки се открояват певицата Пламена, новата на Багата Гентиана и съпругата на Коцето Надя.

Останалите номинации са най-секси модел, най-секси спортистка, най-секси плеймейтка, най-секси певица, най-секси бизнесдама, най-секси реалити звезда. Като закачка от организаторите тази година е направена категория Най-секси бюст, където номинираните ще се оценяват само по бомбастични данни.

Този сезон на Нощта на сексбомбите ще се даде път и на не особено популярни имена в родния шоубизнес, които имат амбиция да се развиват.

Журналистическите номинации продължават до 25-ти януари, когато окончателно ще са ясни всички имена на номинираните в отделните категории.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.