Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бритни Спиърс се превърна в булката беглец
12 Януари 2013
Американската поп звезда отказа да се омъжа за Джейсън Тревик, с когото бяха сгодени повече от година

Американската поп звезда Бритни Спиърс и партньора й Джейсън Тревик, които бяха сгодени повече от година, решиха да не се женят, съобщи Sky News.

През декември 2011 година Тревик, който е бивш нейн агент, и певицата се сгодиха. Бритни получи годежен пръстен с трикаратови диаманти. Двамата неотдавна дори си купиха къща за внушителните 8,5 милиона щатски долара. Това щеше да е третият брак на поп звездата.

"Джейсън и аз решихме да отменим годежа си и да не се женим. Аз винаги ще го обичам и смятам, че с него ще останем добри приятели", заяви 31-годишната певица.

Бритни Спиръс е била женена два пъти.  През януари 2004 г. тя се омъжва за приятеля си от детството Джейсън Александър. 55 часа по-късно тя подава молба за развод. Така Бритни постави рекорд за най-кратък брак в Холивуд.

Девет месеца по-късно тя се омъжва за танцьора Кевин Федърлайн. От него певицата има две деца. Бритни и Кевин се разведоха през юли 2007 г. След развода тя изпада в сериозна криза и прекарва известно време в психиатрични и рехабилитационни клиники. Лишена е дори от правото си да вижда децата си. Въпреки това, през 2009 година певицата се завръща успешно на сцената.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.