Факти, Анализи, Коментари
   31 Януари 2023
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дует Ритон и Драго Драганов подариха златни пендари на децата на Филип Киркоров
28 Декември 2012
Катя се оказа роднина с новия посланик в Москва
Дует Ритон и Драго Драганов са подарили златни пендари на децата на Филип Киркоров - Алла-Виктория и Мартин-Кристо, по време на последното си гостуване в Москва. Тримата бяха специални гости на коледния бал на новия посланик в руската столица Бойко Коцев, а им предстои и гостуване с юбилейното шоу на Ритон по случай 35 години на сцената.

При пристигането им на летището ги чакал с лимузина мегазвездата на руската естрада Филип Киркоров. Певецът искал да води приятелите във вилата си край Москва, където живее заедно със своите пеленачета, но станало късно и решили да отидат на ресторант. Вместо в „Пушкин“, където най-често посещават в Москва, карето се отправило към съседния „Турандот“, който е обзаведен в стил „Ермитаж“, с много злато и кристални полилеи.

Компанията била настанена в сепаре, което е с размерите на отделна стая. След като връчили подаръците за децата, хапнали различни видове риба и морски дарове, а специалитетът на вечерта бил телешкото „кобо“. Ястието представлява овален стек от японска порода телета, на които правят специални масажи на мускулатурата. Заради това една порция от това месо струва 330 евро.

След вечерята искали да си направят няколко снимки за предстоящия документален филм за юбилея на Ритон, но се оказало, че специални устройства блокирали софтуера на камери и апарати в заведението за дискретност на клиентите. Затова се щракнали във фоайето на ресторанта, което не отстъпвало по разкош на основната зала и в което се намират най-скъпите магазини за диаманти и антики. В центъра му е била поставена статуята на Давид от Микеланджело, която е в Топ 25 на най-известните скулптури в света, но заради празниците била облечена в дрехите на Дядо Коледа.

Златните пендари, които Ритон и Драго подарили на наследниците на Киркоров, са оргинални австрийски „Франц Йосиф“, от 24-каратово злато и са с изключителна нумизматична стойност. Като медальончета се закачват на дрешките или креватчетата против уруки.

На следващата вечер бил и самият концерт на Дует Ритон и Драго Драганов, на който изпълнили най-популярните си песни на български и руски език пред препълнената бална зала на посолството на България в Москва. „За пръв път посланик дойде при нас в гримьорната лично да се запознае с нас преди концерта. И сме особено щастливи, че това е първият посланик, който споделя нашите мисли - че чрез културата най-добре се популяризира дадена държава. След като свърши концерта и всички си тръгнаха, ние останахме поне още 2 часа да си говорим. Беше много приятно“, разказаха за срещата си с Бойко Коцев Катя и Здравко.

Катя открила и роднинска линия с жената на посланика – по линия на майка й се оказали трети братовчедки. В Москва Дует Ритон успя да се срещне с още едно свое приятелско семейство – Митко и Вили от България, които прочели в български вестник, че ще гостуват в Русия и хванали първия полет за концерта им. Любопитната подробност е, че Митко, макар и българин, е единственият официален представител на „Хайникен“ за цяла Русия.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.