Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
За козите, западната преса и глупостите изобщо...
Веселина Божилова - 15 Април 2008
Български фермер на име Стоил Панайотов сменил жена си Елена с осемгодишна коза, съобщи вчера западната преса
В центъра на Пловдив български фермер разхожда козата си- жена
В центъра на Пловдив български фермер разхожда козата си- жена

Злощастен български фермер на име Стоил Панайотов сменил жена си Елена с осемгодишна коза, съобщи вчера западната преса- в частност британският таблоид Сън, полу-таблоидът Телеграф, холандският Телеграф и кой знае още кой. На снимката в холандския "Телеграф" се вижда мърляво лице от бангладешки тип, повело козичка със синя забрадка в наводнена улица, а в дъното личи билборд с арабско писмо. На задния план мержелеят подобни лица от твърде изпаднал бангладешки тип. Типично пловдивски пейзаж, както личи по всичко - статията, изобилстваща от подробности, уточнява, че замяната е станала на пазар край Пловдив в Централна България. Само не пише в колко часа е станала. Фермерът изпаднал в невъзможност да придобие наследник и от трите си поредни / все пак не едновременно/ жени и затова прибягнал към козичката. Козичката носи хубавото женско име Мария. Според британския Сън, обаче, който е родил сензацията, козата се казва Елена, иди разбери. Там и фермерът има по- български вид.

Както припомня британският "Телеграф", подобна козя любовна драма се разигра наскоро в Судан, когато един мистър Томбе бе осъден да се ожени за козичката Роза, с която бил застигнат да прави нерегламентирана любов.

Където е Судан, там сме и ние...

Коментарите под публикацията в холандския "Телеграф" са убийствени : " И тези изроди искат да са в ЕС!!!", "Господи, тази напаст ще ни връхлети след по- малко от година, като отворят пазара на труда, мъже, пазете си жените!"

За холандските кози нищо не пише.

Какво ли е да си българка, омъжена за британец или холандец в момента и да четеш тази публикация...И колегите на мъжа ти да казват: "По- добре да беше си взел коза от България, по-евтино щеше да ти излезе и нямаше да ти мърмори за бирата..." Майтап, майтап, ама... Впрочем такава една наша сънародничка, която в ускорени темпове изпревари в социален план редица местни, се е захванала да пише протестно писмо до редакцията на един от вестниците, публикувал историята.

Едва ли има смисъл това...Таблоидите по цял свят бълват измислици, съчинени гениално или недотам в зависимост от работоспособността на репортера и броя на чашите, които е обърнал. Колко му е да лепнеш една снимка на някой от гетата на Бангладеш или Индия, нашествието на български граждани от цигански произход на Запад изгради приличен физически образ с удивителни сходства, оттам пускаш и коза, защото козите вървят в новините, носят сексуален подтекст, а сексът продава...Оттук нататък буди интерес единствено като как са се догадили да сложат нормално звучащо име- Стоил Панайотов, както и откъде са чували за Пловдив. Ама за какво е Интернет... В крайна сметка остава да се чудим случайно ли ни завъртяха в центрофугата на поредната смешка- гавра или целенасочено ни кепазят.

Едното впрочем не изключва другото...

Интересно нашето Външно министерство дали има практика да реагира при подобни дивотии?

Щото, ако си мълчи, на приемите в нашите посолства на Запад гостите може да се оглеждат за козички.

Ме-е-е....


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Milena
11 Jul, 2008 | 21:26

Dnes popadnah na syshtoto tova zaglavie v mesten Dominicanski vestnik. Zasmqh se na porednata glupovata statiq sychinena po povod nashata Mila Rodina i reshih da se razrovq iz internet, za da razbera ot kyde idva tazi "izmishliotina"... Qvno obache do tuk (Dominikanska Republika) novinite stigat bavno, shtom se okaza, che syshtata tazi statiq e bila tirajirana prez April... Loshoto e che podobni statii se chetat ot horata i te syzdavat imidja na stranata ni v chujbina. Doskoro nikomu neizvestnata Bulgaria, se prevryshta v "edna dalechna strana na absurdite..."

Тупана
25 Apr, 2008 | 00:22

Абе тези кози, те навсякъде бе, я вижте тук какви кози намерих:

http://www.youtube.com/watch?v=44ettdcBpV0

dido
17 Apr, 2008 | 14:06

ападната преса не е виновна. Просто е препечатала в. 168 часа, където на този фермер са отделени няколко страници и в тях той разказва как е сменил жена си за коза, но след 9 месеца благоверната му се върнала. тоест бил на кирия в крайна сметка - и коза и жена...

vulgar
16 Apr, 2008 | 21:44

...mozhe i nqkoq bandera rosa...da me zabarshe sled animalizma

rosa
16 Apr, 2008 | 09:42

egati glupostite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мандрагора
15 Apr, 2008 | 17:59

Няма ли да се намери една българска медия да направи разкрития за рески, френски, немски или английски корупционен скандал? Или за холандските педофили?

Байонет
15 Apr, 2008 | 15:24

Ама не така. Значи когато нас ни представят като тъпанари - може, ама отворим ли уста за холандските педофили, пищите - Нов световен ред, не може така... Хайде холан.

Нов Световен Ред
15 Apr, 2008 | 14:50

Добрееее, каквото почукало - такова се обадило. Кажете ми къде да качвам снимки от запад и хамерика (то май трябва да се казва по друг начин като гледам колко забрадки и индийски тюрбани се разхождат)? Пък да видим кой е по-мизерен и противен.

vulgar
15 Apr, 2008 | 13:05

...da ne prozvu4i vulgarno,no i az bih...nqkoq kozi4ka-kato layza mineli,madona,ili dori gazelata N.Kembl...dreams,dreams

Байонет
15 Apr, 2008 | 10:28

Холандските ПЕДОФИЛИ не са ли по-големи ИЗРОДИ?!!! Аман от расисти на запад!

Аспарух
15 Apr, 2008 | 10:10

Македонските служби сто на сто целенасочено ни кепазят. И не само те. Вместо да се дърлят помежду си, нека нашите спецове да откриват именно тези центрове на кофти информации за нас и да ги неутрализират информационно.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.