Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пари, секс или любов – изберете Вие
Иван Иванов - 4 Август 2008
Такава е била, такава е и такава ще бъде човешката комедия. Да бъдеш, значи да имаш. Да имаш

Десетте най-важни за жената качества на мъжа:
1. да има пари; 2. да има пари; 3. да има пари; 4. да има пари; 5. да има пари; 6. да има пари; 7. да има пари; 8. да е добър в секса; 9. да е красив, умен, интелигентен и непременно с чувство за хумор; 10. да се отнася с разбиране към жените.

Десетте най-важни причини за сключване на брак:
1. пари (материален интерес); 2. пари; 3. пари; 4. пари; 5. пари; 6. пари; 7. пари; 8. пари; 9. пари. И много, много назад в тази класация, на 10-то място се нарежда любовта.

Десетте най-важни причини за развод:
1. безпаричие; 2. безпаричие; 3. безпаричие; 4. безпаричие; 5. безпаричие; 6. безпаричие; 7. безпаричие; 8. домашно насилие; 9. несходство в характерите; 10. изневяра.

Такава е била, такава е и такава ще бъде човешката комедия. Да бъдеш, значи да имаш. Да имаш, значи да бъдеш...

Може би след двадесет или тридесет години парите (или тяхната липса) ще заемат всичките десет места в тези нелепи класации. Ние сме материални хора и живеем във все по-материален свят. Парите са алфата и омегата на всяка мисъл, на всяко действие…

А най-доброто качество на парите е тяхното количество...

Пари, секс или любов? Ако може и трите...

Дали все пак някой би избрал нещо, различно от парите?

Имате думата.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

gerryqu
21 Aug, 2008 | 09:20

Иванов, ако наистина вярваш в това, което си написал, значи си тотално сакат - и духовно и от към мъжественост. Вярно е, че има много жени с подобно мислене, но, тъй като за всеки влак си има пътници, те са естествения отговор на многото мъже, които не се интересуват от душевността и интелекта на жената до тях, а само от силикона й и от това да им се подчинява безропотно. А тези две неща се постигат само ако си ги купиш.
Ако един мъж е поне малко умен, си намира умна жена, с която изпитват взаимна страст и необходимост да споделят живота си във всяко отношение. И между другото - това е най-добрия начин мъжът да успее - като си има стабилна опора в къщи. Защото зад всеки велик мъж стои една велика жена. Справка - Буров, Княз Борис и пр.
Друг е въпроса, че, докато турците, като забогатеят си взимат жена, българите, като забогатеят се развеждат и си взимат млада мутреса. Но това пак са мъжете, описани във второто ми изречение...

Мариян
07 Aug, 2008 | 20:53

Теменугова искаш ли *********!!

Теменугова
06 Aug, 2008 | 13:21

Консуматорските "чувства" са твърде първосигнални и лесно възприемчиви- затова повечето жени, а както се вижда и мъже, ги "изповядват". Но когато бъдат постигнати от същите, те разбират че са се лъгали и се чустват още по- незадоволени. За малкото количество мислещи същества не е необходимо да минават през всичко това. Те просто си знаят, че искат да бъдат, а не да имат....Шарен свят...Да живее любовта!



nadja
05 Aug, 2008 | 23:56

Много ми хареса шеговитият тон на темата,макар и с малко горчивина.Какво да се прави наистина,парите могат всичко-да купуват и продават.Но първата класация аз бих подредила в обратен ред,защото само с пари /добре е когато не липсват,естествено/ не се живее дълго.Не се живее и само с любов,но едва ли всички жени я поставят на последно място.Не е чак толкова просто всичко,идва момент,в който на човек му омръзват и парите.Но тенденцията е за съжаление към изчезване на човешките чувства и остават само консуматорските такива.Жалко!

minavasht
05 Aug, 2008 | 12:42

За радост - не винаги вярно, но за радост на много малко мъже (големи късметлии).

metzo
04 Aug, 2008 | 13:51

Разсъжденията ви са проницателни, г-н Иванов, но не забравяйте прословутата сентенция - Парите развалят човека! Тя ще ви помогне занапред и не губете вяра в силата на човешкия дух! :)


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.