Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Станишев бил... национален капитал
2 Юли 2014
Отдавна никой политически лидер не е подиграван така, както е подиграван Сергей Дмитриевич

Едва ли може да бъде намерен по-красноречив пример за малодушие и мизерно политическо поведение от продължаващото бягство на Сергей Станишев от отговорност. След като под негово ръководство в течение на 14 години БСП успя да изгуби почти всички избори, в които участва; след като провали с гръм и трясък последния коалиционен кабинет още в първия ден на съществуването му – чрез нещастния опит да наложи Пеевски за шеф на ДАНС, след драматичната загуба на изборите за европарламент и пред лицето на още по-драматичната загуба, очертаваща се на парламентарните избори, това недоразумение дори не намери за нужно да си подаде оставката, а се спаси в Брюксел – благодарение на второто си място в листата на БСП – и изглежда се кани да управлява партията оттам – дистанционно.

И стана за кашмер, разбира се. Отдавна никой политически лидер не е подиграван така, както е подиграван Сергей Дмитриевич. И отдавна не се е виждало толкова ясно изразено гнусливо презрение, с каквото неговото присъствие бива приемано и у нас, и в чужбина.

И въпреки това социалистическите венцехваления не престават. Той бил – забележете – национален капитал. Това стъписващо малоумие бе изразено пред БНР от червения депутат Милко Багдасаров. Дословно: “Това е фигура, която България не е имала 60 години назад и едва ли ще има 60 години напред, защото Сергей Станишев не е капитал само на БСП, той е национален капитал и трябва да го използваме в бъдеще време”.

Горкият. Можем да предположим, че дори си вярва на приказките, които изрича. Можем – защото съвсем очевидно има някаква изнемощяла, но упорстваща общност от идиоти, които продължават да вярват в светлото бъдеще на българската левица, която – уви – тъй и не надмогна битността си на леко дегизирана БКП. И я има, защото все още някакви дебилни хорица гласуват в тяхна полза – като крепостни селяни на собственото си социалистическо минало.

Гласуват – въпреки че правителствата на същата тази левица банкрутират – не само сегашното, но и тези на Виденов и Луканов. Гласуват – въпреки че тази именно партия ограби всички българи чрез източването на банките през 1996 г. – и го докара до банкова криза и сега. Гласуват – въпреки че е съвсем очевидно, че БСП не обслужва националния интерес, а чуждия такъв – и в частност този на Путин – и въпреки че отдавна не е партия на трудещите се, а на криминалната българска олигархия.

Върху гърба на такива хорица и такова убого мислене паразитира Сергей Станишев. Благодарение на тях се проявяват и такива малоумници като Милко Багдасаров. И да – вярно е, че неговия бос е “фигура, която България не е имала 60 години назад и едва ли ще има 60 години напред”. Такива наглеци дори и в България са рядкост.

Коментар на Едвин Сугарев


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
20 Jul, 2014 | 02:27

Лозунги по случай празника холокост:
- Слава, вечна слава на йехова и неговите сладури хазарските бесове!
- Слава, вечна слава на героите от българския геноцид, намалили българите за четвърт век напаловина!
- Слава, вечна слава на мишцата на израиля, водеща победоностни войни от Афганистан до Украйна!
- Повече българска кръв в учението - по малко пот в сражението!- талмуд
- Ако остане някой българин до десет години, ще получи квартира и купони за храна от изсраелското министерство на социалната справедливост! Богът на израиля яхве е благ и милостив.
- Царят, цар Киро, Боко Тиквоча и Гей Станишефф, паша Доган, Соломон Паси, Кристалина и даже Валери Петрофф са все деца на йехова - той в тях си кефи либидото, той има освен цици и чеп на честа, той е дяволица и знае как.
Също така - Да живее Европейският съюз и неговия авангард българската Социалдемокрация!
- Смърт на тези фашисти дето пречат на турция да си възтанови вилаетите!
- Да не допуснем реваншизъм в България, стремящ се към възраждане на Хайдушкото движение!
- И особенно извратена смърт за тези предатели дето отричат холокоста!

муспи
07 Jul, 2014 | 20:14

В салоните на алпийския замък на Другаря Станишефф се е провело разкошно парти целящо обединение на евролевицата. Цвета на левоцентристите се е събрала в нещо като софийския гей парад, но сравненияута са неуместни, защото финансовите възможности на Гей Станишеф са огромни. Той е обурудвал във всяка зала басейн, където само с по едно златно синджирче на циците се наслаждавали на живота бъдещите властелини. В деловата част на партито Сергей се е представил в панталон от розова тафта, с дълбоко деколте отзад изрязано във формата на сърце. Бил е обезкосмен перфектно и напарфюмиран с носталгичния парфюм "Сълзите на комсомолеца". Почетни гости са биле Сорос с последната си жена, Уорлик и Хилари Клинтон с дъщеря си и нейния съпруг, амбиционен левоцентрик. Клинтон също присъствал, но в деловата работа не участвал и не излизал от басейните. Не е за вярване от раята, а който разбира не се чуди - между поканените е бил и Боко Тиквата. Той се държал съвсем непринудено като блестял с иронични ляводясницентристки масали. Но най вече е бил забелязван да си говори нещо тихо и продължително със Сорос. Това вече е невъзможно, защото как без певодач?! Преводачът е бил Станишката.

gosho bojanski
07 Jul, 2014 | 02:21

satanishev muhin, moje da bude nekakuv kapital na rodnata si ukraina. za nas toj e jarosten BAGAROFOB i cionistki agent.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.