Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Генерал Михо Михов : Политиката има нужда от почтени хора
12 Април 2014
България се нуждае не само от експерти, но и от хора с изградени управленски качества
България се нуждае не само от експерти, но и от хора с изградени управленски качества, защото освен професионалист  държавникът  трябва да бъде и добър ръководител. Тази теза защити в ефира на Нова телевизия кандидатът за евродепутат от листата на АБВ генерал Михо Михов. Според него политическата реалност у нас повече от всякога показва необходимостта от промяна на модела, по който функционира. „За мен висшите цели са държавност и опазване на държавата. По-почтените хора трябва да влязат в политиката“, посочи Михов.
Генерал Михо Михов бе категоричен, че ръководните фактори у нас трябва да обърнат повече внимание на нуждата от модернизация на българската армия. “Нуждаем се от много спешна модернизация на силите за специални операции и силите, които осигуряват въздушния и морския ни суверенитет. България трябва да има авиация и то модерна авиация, произведена току-що от завода, защото кой уважава държава без сила“, попита реторично той.
Според генерал Михов България трябва да преразгледа и стратегията си за национална сигурност, предвид развитието на международната ситуация и бежанската вълна към страната ни в следствие на конфликта в Сирия.
В заключение генерал Михо Михов отправи поздрав по случай международния ден на авиацията и космонавтиката, както и християнския празник Лазаровден.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.