Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Който снимка вади, от снимка умира
20 Ноември 2013
Въпросът към чисто новия корпоративен политик Бареков е дали тази снимка е смущаващо съня му на кандидат за премиер доказателство за първия милион на неговата чисто нова политическа кариера

В интернет върлуват всякакви истини и е въпрос на интерпретация дали те компрометират физиономиите от поредната тройна коалиция , както на снимката на (про)руската тройка Цветан Василев, Делян Пеевски, Николай Бареков.

Според мен, в тази снимка не би трябвало да има нищо компрометиращо. Руската тройка си е руска тройка. Но е добре да се знае, че е така, както е онагледено- досущ като на на снимка на мутри от СИК, пийващи на коктейл.

Въпросът към чисто новия корпоративен политик Бареков е дали тази снимка е смущаващо съня му на кандидат за премиер доказателство за първия милион на неговата чисто нова политическа кариера.  Или тя доказва обратната страна на палачинката: че Бареков се е борил мъжки с чаша в ръка (с нарочно заблуждаваща публиката усмивка) срещу олигархията- лице в лице с Пеевски и с общия им началник Цветан Василев.

Вие как мислите?

Аз мисля, че тази снимка не доказва нищо, но показва нещо, което си заслужава размисъла по темата за воплите на крадците, които претендират да изобличават и ловят крадци.

Коментар на Иво Иннджев


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

centurion
21 Nov, 2013 | 10:52

Бая мислех да се замисля, но като прочетох най-отдолу кой е комнетатора, се отмислих. Не приемам насериозно доводи от човек, който е лично обиден от някого, и сега избива комплекси чрез нас, наивните и доверчиви читатели. Така че, се отлага замислянето ми....


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.