Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Що за идиоти управляват България?
18 Ноември 2013
С ляв лидер ли си имаме работа, или с отчаян левак?

Един  социалист като Станишев, който трябва да заклеймява и най-нищожната проява на фашизъм, екстремизъм, дискриминация и расизъм, работи в унисон с фашистко-комунистически политически изрод, за да стои на власт!

Нещо повече, един социалист като същия този Станишев, се извинява за греховете на бащината си партия БКП спрямо българските турци. Той, очевидно неволно, не прави разлика между БКП и БСП, или просто се гърчи в подмазвачески конвулсии да печели точки от турското малцинство! И то след 25 години! Ако турците бяха на мястото си, за едно такова извинение  би трябвало да  го шибнат, заедно с партията му, с един солиден съд за компенсации. С други думи, и досега не знаем защо трябваше да сменя името на партията!

За да разширим идиотщината на тоя политически недоносник, да припомним че с типична сталинска злоба демонстрира презрение, ако не и ненавистта си към българското студентство и към цяла София! И това е лидер, който по идеология трябва да е ляв, либерален и демократичен! Този ляв лидер беше готов да прави преврат и досега работи в услуга на десарска олигархична върхушка (обикновена характеристика за дясна партия), без да спомене нито дума срещу опитите й да преориентира страната към путинизма на Русия! Нито дума!

С ляв лидер ли си имаме работа, или с отчаян левак? По всичките му ходове личи едно злобно изчадие  на тодорживковското политбюро – докачливо и отмъстително! По комплексния му страх от провал ще познаете изостаналия му интелектуален капацитет от далеч по-напредналата политическа еволюция на българското общество! Нужно е само малко повече внимание, за да видите в него един объркан водач не на лява, а на дясна ретроградна партия от много отдавнашен примитивен тип!

Зад неговата неспособност да управлява, или поне да води диалог, стои още по-мрачната фигура на комунистически агент на име Гоце Първанов, който посяга отново към властта, за да продължи безсрочно обвързването на България с Русия. Смяната (отново смяна!), ще е отново по приказката «от трън, та на глог», но този път с благите словца и имитация на диалог. Последиците от такава смяна ще са най-голямото изпитание за зрелостта на българското общество, ако не и началото на неговия край.

Коментар на Николай Флоров


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

аз
26 Jan, 2014 | 18:29

от най-големите идиоти ни управляват вече 25 години,ама и народа е такъв,че си избира врагове-престъпници и обирачи на хазната,мародери ,убийци и играчи за облагодетелстване.

муспи
21 Dec, 2013 | 00:57

Не е достатъчно на свинете да казваме свине че да се сетят какво ги чака. Длъжни сме непрекъснато да повтаряме - евреите са свине, - иначе ще си мислят че не ги забелязваме, че даже са ни надхитрили. Техният ред идва, и с непрекъснатото им напомняне какво ги чака ще ускорим края им.

ШОПА
16 Dec, 2013 | 19:11

Има един шопски лаф -за всяка свиня идва коледа.Така ,че Коледа наближава да му мислят свинките идиоти които управляват България


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.