Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мораториум като крематориум
23 Октомври 2013
С гласуването на невъзможния за преглъщане от ЕС удължен мораториум върху продажбата на европейска земя в България, парламентът повтори 14 юни, но в европейски мащаби и контекст

На 14 юни наглостта на властта провокира българските граждани, опитвайки се да натика в гърлото им Пеевски.

Гражданското общество, задушавано методично години наред, не само даде признаци на живот, но изригна, отхвърляйки задушаващия парцал.

Днес, с гласуването на невъзможния за преглъщане от ЕС удължен мораториум върху продажбата на европейска земя в България, българският парламент повтори 14 юни, но в европейски мащаби и контекст.

Някой ще остане на улицата.

Този път това няма да са непременно обичайните българските демонстранти, поставени сега в неудобното положение да бъдат обвинявани в „чуждопоклоничество” от триумФирата, БСП и ГЕРБ.

Двуличният триуФират даде фира по европейска линия чрез триумфа на антиевр(оп)ейската „Атака”, чиито депутати направо танцуваха казачок в пристъп на русофилски патриотизъм от факта, че се превръщат в законодатели на евразийския план за откъсване на България от Европа.

На улицата ще се окаже Сергей Станишев, изритан като пес от шефския му партиен пост в ЕС, споходен в това отношение ( рано или късно) от “десния” Борисов, когато десногледите в Брюксел осъзнаят на кого са заложили.

Този удължен мораториум е като крематориум за онзи къс хартия, който ни присъединява към Европа- огън, на който си грее ръцете Путин, чиито поданици вече са изкупили стотици хиляди имоти в България.


Коментар на Иво Инджев


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Mc GREGOR
19 Nov, 2013 | 00:07

ES SE NUJDAE OT BALGARIA. BLGARI SE NUJDAE OT ES MNOGO PO MALKO !---O S T A V K A !

Истината !
23 Oct, 2013 | 18:12

Драги Инджев, този път си сбъркал коментара. На ЕС му пука за този мораториум, още повече, че и други страни правят същото и не позволяват чужденци да купуват тяхна земя. Да си чул някой българин да е купил земя в Германия, Франция, Англия??? Като чуеш обади се!!!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.