Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тиквения Буда
4 Февруари 2013
Бинев: „Я, не бил Диктатор, а най-обикновена ...Буда”

„Нищо не мога да презра повече от треторазрядна, сервизна, самовлюбена мутра... всъщност има - единственото е тя да бъде и един презрян доносник. Нещо, което дори за Борисов ми идва малко в повече... Това си е поредното доказателство за дългогодишните му отношения с настоящия му „враг” БСП, които няма как да не са били информирани по въпроса с досието му. Свидетели сме на некачествен сценарий на политически театър, нещо, за което отдавна говоря.

Факт е, че този път Борисов не обвини както винаги и за всичко Станишев, а се престраши да ми спомене името. С това само показа кой е най-големия му кошмар, от които той изтръпва и кой е единствената алтернатива на досегашната политическа система.

Обещавам обаче, да вкарам Борисов в икономическата програма на ГОРД и да го продам на Тайланд, за да си подпълнят колекцията и заедно със Златния и Изумрудения Буда да си имат и Тиквен.”

Така коментира слави Бинев публикуваната от сайта „Биволъ” информация, че Бойко Борисов се води в оперативния отчет на Централна служба за борба с организираната престъпност (ЦСБОП). Като информатор министър-председателят давал сведения под кодовото название “Буда”. Тогавашния началник на сектор “НБ” в ЦСБОП – подполковник Спас Спасов подписал документите.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.