Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Звезда от сериала "Алф " стана за резил на стари години
27 Септември 2005

Любимият на публиката Уили Танер го удари на безразборен секс с мъже, пиянство и наркотици

      Макс Райт – актъора, който играеше Уили Танер в ТВ сериала “Алф”, бе заснет на видео как пуши крек и участва в секс с мъже.

      В едни от най-шокиращите новини за известни личности изнесени от the ENQUIRER, бяха показани сцени от порно гей-видео, в които Макс заедно с двама голи мъже първо пуши крек със специално приспособена лула, галейки единия от тях, като по-късно прави секс с другия.

      “ Неговият живот е толкова извън контрол, че вече дори не се интересува от възможността да се зарази със СПИН”, твърди бивш любовник на 57 годишния актьор, който последно участва в сериала на АВС “Норм”.

      “ Срещахме се по два пъти на седмица и избирахме някой бездомник от улицата, като го взимахме вкъщи и му плащахме по 100 долара за секс. Макс не използваше презервативи нито с мен, нито с непознатите, които канеше. Винаги имаше наркотици за всички участващи в тези “представления”. Макс дори се съгласи да заснема два филма, в които прави секс с непознатите мъже ”. Бившият любовник твърди, че е имал връзка с актьора, която продължава две години, докато Райт още е женен, и то от 35 години.

      “Макс и аз с времето станахме много близки приятели и стигнахме до точка, в която той ми се доверяваше безрезервно. Той тотално се откъсна от истинския живот през последната година. Започна да пие и да се друса през цялото време. Довери ми, че е бил предупреден от продуцента на “Норм” за това, че постоянно идвал на снимки пиян и се беше депресирал от това. Беше го страх да не загуби работата си”.

      Накрая съпругата му, която страда през цялото време се разделя с него и го гони от дома му.

      Райт се изнася и от тогава започва да губи контрол над живота си. Превръща новия си дом в бордей, където събира наркомани и кани мъжки проститутки, докато се опитва да не изгуби работата си в телевизията. Накрая актьорът разбира, че ще бъде сменен.

      “Сега Макс се опитва да си стъпи на краката. Той се е включил в програма за лечение на наркомани, преместил се е в защитено от дрога жилище и се опитва да се събере пак с жена си Линда” – казва неговият бивш любовник.

      Докато си даде сметка, че е стигнал до дъното, Макс преминава през доста перипетии- предизвиква катастрофа на една от Лос Анжелиските магистрали след като шофира в нетрезво състояние и съответно бива арестуван в началото на миналата година. Но това явно не е достатъчно за него и той продължава да използва наркотици и обръща резбата. Прави безразборен секс с непознати, като дори не го е грижа за здравето му.

      “Държеше света за опашката, но го изпусна и го остави да се изплъзне под влиянието на неговите демони”.

      В шокиращото 3 часово домашно видео разпространено от The ENQUIRER, направено приблизително преди година, Макс се появява с още двама мъже – единият с мустаци и татуировка, а другия чернокож. Видеото започва с двамата мъже, които седят на дивана и започват да пушат крек от алуминиева кутийка

     

последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

алф
08 Sep, 2011 | 21:31

Той още когато даваха филмчето имаше всички данни да кривне в ляво. Просто му е дошло времето на човека.

Georgi
18 May, 2009 | 06:03

Тва не е истина сега се е оправил вече

lougan
13 Jan, 2009 | 22:14

ami spored men 4oveka beshe postignal neshto snimashe se v seriala alf
i taka natatak no kato se zazdelil s jena si e zapochnal taka mn sajalqvam da go procheta tova neshto ..... prosto nqmam dumi ve4e

Slav
12 Jun, 2006 | 20:31

Amerikanci, izpratete toq kuku vav "V kato Vendeta"!


Slav
12 Jun, 2006 | 20:24

Тоя Макс Райт няма ли да поумнее??? Той е по-страшен и от Емилио Гаярдо!


jojobaevski
01 Dec, 2005 | 13:47

e tva e!

lud lud
29 Sep, 2005 | 22:11

XAXO

нормален
28 Sep, 2005 | 20:52

този човек наистина е напълно превъртял.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.