Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кой са най-важните компоненти на „мъжката диета”?
18 Април 2020
Ако мъжът не получава редовно животински мазнини и съпругата му го храни само със салати, овкусени със зехтин и лимон, тогава ...
Карантината и настоящите празници ни карат да останем повече време у дома. Как да направим това време по-приятно за всички? Протеините, фибрите и животинските мазнини са най-важните компоненти на „мъжката диета”, каза в интервю за РИА Новости Алексей Ковалков, доктор на медицинските науки и диетолог.

Според него диетолозите поставят белтъчната храна на първо място, защото „нищо не е по-важно от нея“. Следват животинските мазнини, участващи в образуването на мъжките полови хормони, каза лекарят. 

Ако мъжът не получава редовно животински мазнини и съпругата му го храни само със салати, овкусени със зехтин и лимон, тогава двамата ще започнат да правят секс все по-рядко. Жените знаят от опит, че е много трудно да изтръгнат сочна свинска пържола от устата на съпрузите си, каза медикът. Богатите на фибри храни, които създават усещане за ситост, също са незаменими в мъжката диета, добави Ковалков./БГНЕС


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.