Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Съдия свири дузпа от ... съблекалнята
17 Април 2018
На почивката съдията Гуидо Винкман изгледа повторение на ситуация от края на първото полувреме, отсъди дузпа за игра с ръка и повика играчите обратно на терена
За първи път във футболната история съдия отсъди дузпа на почивката, когато двата отбора се бяха прибрали в съблекалнята. Това се случи по време на мача между борещите се за спасение в Бундеслигата Майнц 05 и Фрайбург.

На почивката съдията Гуидо Винкман изгледа повторение на ситуация от края на първото полувреме, отсъди дузпа за игра с ръка и повика играчите обратно на терена.

Аржентинецът Пабло де Бласис бе точен от бялата точка и даде преднина на домакините, а отново той бе точен за крайното 2:0 след грешка на вратаря на Фрайбург Александер Шволов.

По време на почивката също така се проведе поредната протестна акция срещу провеждането на срещи от първенството в понеделник и фенове на домакините обсипаха терена с тоалетна хартия.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.