Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Проф. Филипов: Властите крият контактите с извънземни!
1 Ноември 2016
Смята се, че няма извънземен разум и в същото време се наливат огромни пари в търсене на сигнали във Вселената
"Срещата с извънземни: Смяна на парадигмата и спасение на човечеството" – това е темата на предстояща научна конференция в София. Темата беше коментирана по БНР от проф. Лъчезар  Филипов, ръководител на секция "Космическа астрофизика" в Института за космически изследвания и технологии.

Поканени са осем лектори. Ще се обсъждат въпроси, свързани с някакви доказателства за контакти. Какво бихме могли да научим от срещата, ползата от среща с по-висш разум от нашия, обясни проф. Филипов.

Интересът на правителствата да крият контактите с извънземни е в това, че използват срещите за меркантилни цели.

Аузенхауер е получил технологии, които са влезли във въоръжението. Руснаците са получавали технологии по същия начин. Бумът на технологии се обяснява точно с това. Всеки крие контактите си, защото иска да се облагодетелства. За съжаление, всичко това е във въоръженията, не е в нормалния живот. А в момента трябва да търсим живот, въпреки че не сме дорасли до такъв контакт, смята проф. Филипов.

Имаме артефакти за тяхното присъствие – пирамидите и маите са доказателство за това. 

Те са добронамерени към нас. Ако имаше елемент на недобронамереност, при тази разлика в нивото досега да са ни затрили, категоричен е проф. Филипов.

Смята се, че няма извънземен разум и в същото време се наливат огромни пари в търсене на сигнали във Вселената, добави проф. Филипов. 


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

според
04 Nov, 2016 | 22:35

Според Висшия Вселенски Разум е необходимо търпение и мъдрост !

Иван
02 Nov, 2016 | 22:52

Тоя що не си ходи при извънземните...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.