Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Улици в Хамбург и Сан Франциско "препикават" мъжете
30 Юли 2015
В момента на облекчаване, малката нужда се превръща в голям проблем – по неясни причини урината се връща светкавично върху панталоните на уриниращия

Неприятна изненада очаква мъжете, които по неясни причини са решили да облекчат мехура си на улиците из хамбургския квартал "Санкт Паули". В момента на облекчаване, малката нужда се превръща в голям проблем – по неясни причини урината се връща светкавично върху панталоните на уриниращия, съобщава в. "Индипендънт".

Става дума за проект, с който и Сан Франциоско иска да пребори неприятната миризма на тоалетна в някои райони на града. За което е измислена отблъскваща урината боя.

Средството, наречено "Ultra-Ever Dry", отблъсква вода, някои масла и влага от бетона благодарение на използвана нанотехнология, която приложила за производството му компанията Ultra Tech. Казано с две думи, урината безмилостно отскача назад право върху краката на уриниращия.

Във видеорепортаж от "Санкт Паули" се вижда паническата реакция на "препиканите" със собствената им урина мъже. Те разкопчават панталоните си, въпреки поставените табелки с надпис "Тук не се пикае. Връщаме пикнята обратно."

А спазващите реда граждани намират облекчаването на обществено място най-малкото за неприлично.

Службата за обществени работи в Сан Франциско е започнала пилотния проект, за да излекува стените, обикновено пропити с урина. Проектът се прилага с надеждата хората да се сдържат от облекчаване по улиците в районите с "горещи точки" в мегаполиса. Директорът на службата Мохамед Нуру каза пред в. "Сан Франсиско кроникъл", че е убеден, че проектът ще сработи, като споменава за добрите редзултати от прилагането му първо в Хамбург./БГНЕС


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.