Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Бързи и яростни" 7 разби международните боксофиси
7 Април 2015
Екшънът с Вин Дизел, Дуейн Джонсън ("Скалата") и покойния Пол Уокър събра зашеметяващите 240 млн. долара от международните каси

Екшън лентата "Бързи и яростни 7" счупи американския боксофис, но международният му успех изуми и най-големите скептици в киното. Сбъднаха се прогнозите, че филмът ще развълнува американската публика и ще оглави американския бокс офис, но това, което не се очакваше, е големият успех в международен план. Невероятно, но филмът дебютира под номер едно във всяка една страна, в която е пуснат до този момент.

Екшънът с Вин Дизел, Дуейн Джонсън ("Скалата") и покойния Пол Уокър събра зашеметяващите 240 млн. долара от международните каси. В САЩ приходите от лентата достигат 384 млн. долара от пускането на билетите в продажба на 3 април, съобщи Си Ен Ен.

За интереса към седмата част на филма несъмнено повлия трагичната смърт на главния герой Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа през ноември 2013 г. по време на снимките на лентата. Тя беше довършена благодарение на двамата му братя, които заеха неговото място на снимачната площадка. /БГНЕС


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.