Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мъж спечели 72 милиона от Евромилиони и дари почти всичко за благотворителност
31 Май 2014
Дарителят, чието име остава тайна, живее някъде във френският департамент От Гарон и е 50-годишен

Французин, спечелил 72 милиона от лотарията "Евромилиони", дарява почти цялата си печалба за благотворителна дейност, нещо, което се случва за първи път в историята на играта.

Дарителят, чието име остава тайна, живее някъде във френският департамент От Гарон и е 50-годишен, издаде RTL. Славата на късметлията с щедро сърце се разнесе още през февруари, когато той спечели джакпота от 72 милиона евро, но едва сега се разбра, че огромна част от печалбата ще бъде дар за десетина благотворителни организации. Благодателят ги е подбрал внимателно и смята да следи по какво предназначение се харчат парите, без да иска нищо в замяна.

Това е най-щедрият подобен жест досега, потвърждава френският организатор на лотарията. Наистина благотворителни жестове, макар и доста по-скромни, са правили и други победители в "Евромилиони"-те. Миналият месец те дори се събраха на кръжок във Франция, за да обсъдят дарителската си дейност.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

само извън България
24 Jun, 2014 | 13:35

Единствено извън България бих могъл да просперирам и да постигна всичките си мечти. Тук, в България, средата не ми позволява развитие! Разбира се, и на мен ми се кара Мерцедес - двувратка. И на мен ми се живее като бял човек. Но в страна като България такива мечти са абсурд. Тук просперират само предварително отгледани или назначени...Сериозно съм решил да емигрирам и да се докажа в странство. Тук просто няма смисъл...

джакпот
03 Jun, 2014 | 10:30

Разбира се, ще даря част от спечелените средства. Правил съм го и преди.

джакпот
03 Jun, 2014 | 10:27

Струва ми се, че открих печелившата формула за спечелване на джакпота на тотото. Остава да я приложа на практика, за да разбера дали дава резултат. Вече на 2 пъти съм печелил от тотото-веднъж петица в пет от тридесет и пет, втори път печалба във втори тото шанс. Сега е ред на шестица в шест от четиридесет и девет. Където е текло, пак ще тече.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.