Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бивш консултант на американския президент: Правителства от цял свят поддържат редовни контакти с извънземни от десетилетия
15 Февруари 2012
Дуайт Айзенхауер имал три тайни срещи с извънземни

Бившият американски президент Дуайт Айзенхауер имал три тайни срещи с извънземни, твърди бивш консултант в президентската администрация, предаде БГНЕС.

34-ят президент на САЩ се срещнал с извънземните в отдалечена военновъздушна база в Ню Мексико през 1954 г., твърди лекторът и писател Тимъти Гуд. Айзенхауер и служители на ФБР организирали среща с космическите създания, като им изпращали "телепатични съобщения".

Те в крайна сметка се срещнали с извънземните три пъти във военновъздушната база Холоман в присъствието на "много свидетели".

През последните месеци любителите на теориите на конспирацията твърдяха, че срещата между главнокомандващия и чуждоземците се е състояла. Но за първи път толкова виден представител на академичните среди обявява това публично. Гуд е бивш консултант на Конгреса на САЩ и на Пентагона.

В предаване по Би Би Си 2 той заяви, че правителствата на страни от цял свят поддържат редовни контакти с извънземни от десетилетия насам. "Извънземни са имали както официални, така и неофициално контакти с хиляди хора от цял свят", допълни Гуд.

В отговор на въпрос дали извънземни са се срещали с важни личности като Барак Обама, той заяви: "Със сигурност мога да ви кажа, че през 1954 г. президентът Айзенхауер имаше три срещи с извънземни, които се състояха в няколко военновъздушни бази, включително базата Холоман в Ню Мексико". Гуд уточни, че на срещите присъствали "много свидетели".


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.