Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Най-големите в света
Николай Атанасов - 5 Февруари 2009
След 9 операции за уголемяване на бюста, 28-годишната Шейла Хърши вече има гърди номер 38KKK или 7000 куб. см.

Родена в Бразилия американка стана жената с най-големи изкуствени гърди (гръдни импланти) на планетата, след като след 9 операции за уголемяването на бюста си, той е достигнал главозамайващия размер от 38KKK.

Това се равнява на 7000 куб. см. или приблизително 7 кг., при ръст на русата дама от само 160 см. (5 фута и 3 инча, б. ред.).
 
28-годишната “домакиня” от Хюстън, Тексас, Шейла Хърши (Sheyla Hershey), още преди години решила да изстреля нагоре кариерата си на певица, танцьорка и модел, започнала в родната й Бразилия, с общо 18 пластични операции, половината от които посветени на бюста й. Останалите отишли за корекции на носа, устните и задните й части. 

Въпреки зачестилите предупреждения на лекарите, че гигантските й гърди са заплаха за здравето й и вече наистина може да се пръснат, Шейла не се отказала от стремежа си да ги прави все по и по-големи, съобщава британското издание The Daily Star.

Тя смята огромният си бюст за красив и не вижда поводи за притеснение. “За мен по-голямо означава по-красиво. Не смятам, че има нещо, от което да се притеснявам”, разказва Шейла, която се описва като “щастлива и горда съпруга и майка”.

Американските лекари отказали да увеличават допълнително бюста й още когато той бил с размер 34FFF и за последната, девета операция през лятото на 2008 г. тя заминала за Бразилия, където пластичните хирурзи нямали подобни скрупули.

В началото, за операциите й плащал бившия й приятел от Великобритания, но тя решила да се раздели с него, след като започнал да я моли да спре уголемяването на гърдите си. “Обичах го много, но трябваше да го напусна, за да мога да следвам мечтата си”, коментира Шейла.

Родената в бразилския град Витория, в щата Еспирито Санто, като Шейла Алмейда “шоузвезда”, владее общо 5 езика и може да се похвали със собствена звукозаписна компания в родината си.

След завършването на курс по актьорско майсторство и участие в няколко телевизионни шоу-програми, като The Insider на CBS, The Last Comic Standing на NBC и др., Шейла посочва, че вече е получила предложения за роли в няколко филма.

След САЩ, американката е решила да покори с бомбастичните си форми и Великобритания, след появата си на 4 февруари във вечерното шоу The World’s Most Enhanced Woman And Me на Марк Долън в ефира на британската телевизия Channel 4.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

1
06 Feb, 2009 | 01:19

Lolla Ferrary, anyone????

prorok
05 Feb, 2009 | 16:23

Тази има ли нещо естествено в тялото си?! Май в най-скоро време ще започнат да бъдат предпочитани предимно найлонови кукли :-D

info-man
05 Feb, 2009 | 15:44

уааа, чалга-певици, къде сте? изоставате. добре, че всичко това не е мозък, че иначе нямаше да има вицове за блондинки ...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.